Om os

SmartClub har eksisteret siden 2002 og solgt varer på nettet igennem alle årene. Vi er vokset støt og roligt, og altid sat en ære i at betjene vore kunder personligt, hurtigt og kvalitetsmæssigt højt.
 Om SmartClub
 

SmartClub WebShop blev startet i 2001 og etableret som selvstændigt selskab i 2009. Vort forretningskoncept er at sælge "kvalitet til hjemmet og til dig". Hos os finder du et stort udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker og designs, alle i 1. sortering. 
Smartclub.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. 
SmartClub flyttede i 2022 til Sanskevej 17, 2960 Rungsted kyst 

Kvalitet fra A - Z
Vi stiller høje krav til kvalitet i produkter og til vores leverandører, samtidig med at vi arbejder for at sikre dig den bedste oplevelse ved at handle hos os. Forsendelse og emballage har vi også fokus på, så dine varer leveres hurtigt og uden skader. Alle produkter fra SmartClub webshop er første sortering og leveres forsvarligt indpakket i originalemballage.


Sikker shopping
Dit køb er sikkert, uanset om du bestiller via e-mail eller online. Varer sendes fra vores lager i Danmark direkte til Dig. Vi sender som hovedregel med fragtmand, som personligt leverer til Din dør. Undtagelsesvis sender vi med Post Danmark.

Som kunde hos os ret til at returnere et produkt hvis du ikke er tilfreds med produktet, og få pengene tilbage eller bytte til noget andet. Du kan læse mere om dette under afsnittet handelsbetingelser


Høj faglighed
Vi stræber efter kvalitet og professionalisme på alle områder. Vores samlede viden, erfaring og ressourcer i organisationen er en styrke som vi udnytter i vores arbejde. Vi udvikler os gennem kurser, messer og læring i det daglige arbejde. SmartClub skal opfattes som en faglig velfunderet udbyder af udvalgte varer til kunder over hele Danmark.


Troværdighed
Vi er alle en del af en stabil organisation, som vore kunder altid skal kunne regne med. Vi kender vores rolle som virksomhed med ansvar, og arbejder derefter. Vi er loyale over for vores kunder og samarbejdspartnere, og efterstræber kun at formidle korrekte og rigtige informationer.


Vi sætter kunden i focus
Det skal kunne mærkes, at vi sætter kunden i fokus. Vi tager udgangspunkt i kundens behov og kundens krav til kvalitet, og forsøget at løse denne opgave på alle områder i organisationen. Alle kunder behandles seriøst og professionelt, og vi arbejder for at yder en objektiv vejledning og god service.


Vi tilbyder kun produkter vi kan stå inde for
Vi tilbyder kun originale produkter i 1. sortering.


Vi arbejder for åbenhed
Vi lægger vægt på åbenhed og dialog på alle planer, og arbejder for at denne tilgængelighed til information og viden danner grundlag for tilfredshed hos kunder, leverandører og os. SmartClub aps er et registreret navn under NetBusines aps der er et datterselskab af HCK Holding aps.


Vi arbejder for bedre miljø
Vi arbejder på at spare miljøet for unødvendig belastning. Vi genanvender mere end 90% af vor emballager og pakkefyld.

 

Vore partnere
Stausaut. revisorer Peter Clausen & Mette Byriel
Christensen Kjærulff
St. Kongensgade 68
1022 København K


Advokat Troels Tuxen
Bech-Bruun
Langelinie Allé 35
2100 København Ø